ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΜΑΔΑΣ

Εταιρεία Θεάτρου Οίστρος – Ταυτότητα

http://www.oistros.net/

Η εταιρεία Θεάτρου «ΟΙΣΤΡΟΣ» συστάθηκε το 2010 με αφορμή την παράσταση του Νίκου Τσιφόρου «Η Πινακοθήκη των Ηλιθίων», η οποία παρουσιάστηκε στο Studio Μαυρομιχάλη τη σεζόν 2010-11 και σε περιοδεία το ίδιο καλοκαίρι.

Την θεατρική σαιζόν 2011-12 παρουσίασε «Το Πηγάδι των Αγίων» του John Millington Synge στο Θέατρο Μεταξουργείο.

Την  θεατρική σαιζόν 2013 -2014 παρουσίασε την «Ερυθρά Νήσο» του Μ.Bulgakov  στο Ίδρυμα Μ.Κακογιάννης και στην συνέχεια στις ανδρικές φυλακές Κορυδαλλού και  στο δημοτικό θέατρο Καλλιθέας  στα πλαίσια του προγράμματος «θέατρο για Εφήβους » του Δήμου Καλλιθέας.

Την σαιζόν 2015-2016 παρουσίασε την παράσταση «Ζακ ή η υπακοή» του Ε.Ionesco
– την πρώτη 3D θεατρική παράσταση στην Ελλάδα – στην κινηματογραφική αίθουσα του ιδρύματος Μ. Κακογιάννης

Τη σαιζόν 2017-2018 παρουσίασε την παράσταση “Σούπερκραχ- Το μεγάλο κόλπο με τη διεθνή οικονομία” του Darryl Cunningham στο Σύγχρονο Θέατρο

Βασικοί συντελεστές της είναι ο Γιάννης Μιχαλόπουλος , η Μαργαρίτα Καστρινού και ο Χρήστος Θεοχαρόπουλος. Έχοντας κοινούς κώδικες και αναφορές και έχοντας συνεργαστεί από το 2007 σε διάφορες παραγωγές, αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη συγκεκριμένη ομάδα με σκοπό τη συσπείρωση νέων καλλιτεχνών και τον πειραματισμό με διαφορετικά είδη θεάτρου.

Η ομάδα δεν έχει επιχορηγηθεί ποτέ από κάποιο δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα.

Γιαννης Μιχαλοπουλος

Γεννήθηκε το 1982 στην Αθηνά.
Είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής «ΑΡΧΗ» της Νέλλης Καρρά όπου παρακολούθησε μαθήματα των Ν.Χατζόπουλου, Γ.Νταλλιάνη, Ν. Καρρά, Ά. Μπρούσκου, Β. Γεωργιάδου και άλλων.
 
Το 2016 παρακολουθησε το εργαστηριο ¨εισαγωγη στην Performace¨ με εισηγήτρια την Γ.Σαγρή.
 
Το 2015 παρακολούθησε τους τρεις κύκλους του 4ου διεθνούς σεμιναρίου  «Η μέθοδος του Θεόδωρου Τερζόπουλου» στο θέατρο Άττις […]

Μαργαριτα Καστρινου

Από το 2010 εργάζεται ως εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού με παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και παλαιότερα έχει εργαστεί αντίστοιχα με ομάδες ενηλίκων.
Το 2011 ίδρυσε μαζί με το Γιάννη Μιχαλόπουλο την Εταιρεία Θεάτρου Οίστρος.
Από το 2009 είναι μέλος της ομάδας Playback Ψ του σκηνοθέτη και ψυχιάτρου Λάμπρου Γιώτη.
 

Σπουδές

Δραματική Σχολή ΑΡΧΗ της Νέλλης Καρρά (Απόφοιτος 2007)
Τμήμα Θεατρικών Σπουδών […]